De oma van RAUWcoST doet ook graag mee met Capslock Day

Druk die caps lock toets in EN LAAT JE GAAN!!!

Ruim een jaar geleden schreef ik ter ere van internationale CAPS LOCK DAY een blog over het gebruik van deze markante toets die ervoor zorgt dat ALLES in kapitalen komt te staan. Een ergernis voor veel mensen, vooral omdat het zo schreeuwerig overkomt. En wat doen wij met het nieuwe logo en met de koppen op onze site… juist.

De toets der toetsen

Het is nu dus zeker gepast dat we met de billen bloot gaan en erkennen dat WIJ HET DUS SOMS BLIJKBAAR OOK NODIG VINDEN OM NAAR JOU TE GILLEN. Lees verder, voel het, ervaar het en pak er alvast een paracetamolletje bij…

Bij deze omarmen we CAPS LOCK DAY  en daarin zijn we zeker niet de enige. Dé dag der dagen voor de toets der toetsen is dan weliswaar geboren uit irritatie; inmiddels zorgt de internationale feestdag ook voor de nodige hilarische inhakers…

Hanteer knokkelharde hoofdletters

Op GeenStijl komen ze er gewoon heel eerlijk voor uit, hier zitten de echte fans:

WAT EEN FEESTDAG! HET IS VANDAAG WEER INTERNATIONAL CAPSLOCKDAY. ALLES IN HOOFDLETTERS. OMDAT HOOFDLETTERS HEERSEN. ALS IEMAND OP INTERNET JOUW BETOOG NIET BEGRIJPT, HELPT HET OM JE STANDPUNT NOG EENS IN HOOFDLETTERS TE HERHALEN. CAPSLOCK, FOR WHEN YOU ABSOLUTELY POSITIVELY HAVE TO CONVINCE EVERY MOTHERFUCKER IN THE ROOM. WIJ HOUDEN VAN CAPSLOCK. ELKE DISCUSSIE EN ELK TOPIC WORDT SIGNIFICANT 69% BETER VAN HET GEBRUIK VAN CAPSLOCK. WIE BAAS WIL GAAN, ZET CAPSLOCK AAN. WIE ZICH ONLINE PROFILEERT ALS EEN GOD VAN ROCK, GEBRUIKT OP GENADELOZE WIJZE DE CAPSLOCK. MENSEN DIE NOG IN KLEINSCHRIFT SCHRIJVEN ZIJN KETTERS, EEN ECHTE HELD HANTEERT DE KNOKKELHARDE HOOFDLETTERS. CAPSLOCK, VOOR ALS JE ABSOLUUT ZEKER WETEN HONDERD PROCENT GELIJK HEBT EN DIT SUBTIEL DUIDELIJK WILT MAKEN. EN NU, LIEVE KINDEREN, FRAAI VANDAAG HET NEDERLANDSE INTERNET OP MET UW CAPSLOCKTOETS. UNLEASH THE FURY!

Ze gaan er niet alleen zelf vol voor, ze roepen al hun lieve lezers ook nog eens op om zich aan te sluiten bij deze brute beweging binnen typend Nederland. Hetzelfde enthousiasme deelde bijvoorbeeld ook De Spits:

HET DOET PIJN AAN JE OGEN, MAAR STIEKEM IS HET BEST LEUK OM LOUTER IN HOOFDLETTERS TE TYPEN. VANDAAG IS DE DAG DAT IEDEREEN ONGEGENEERD MAILTJES, WHATSAPPJES EN FACEBOOK STATUSSEN IN KAPITALEN MAG SCHRIJVEN, WANT HET IS INTERNATIONAL CAPS LOCK DAY EN DAT MOET GEVIERD WORDEN!!!!! GEEN HALF WERK MET DE SHIFT TOETS, MAAR ZET DIE CAPS LOCK FUNCTIE AAN EN SCHREEUWEN MAAR. ONDER EEN VOORWAARDE: MORGEN IS HET AFGELOPEN EN DOEN WE WEER NORMAAL, DEAL? HAPPY CAPS LOCK DAY!!!

Iedereen vindt het leuk om eens een dagje los te gaan en lekker in het rond te schreeuwen. Wij ook, al vinden we de inhoud nog ALTIJD belangrijker. En dat onderstrepen we dan ook weer graag.

X