copywriting / creatief concept

Concept voor Fazawood

Wat als er een echt groene basis zou zijn om prachtige projecten mee vorm te geven?

Fazawood gaat voor een ware groene revolutie zorgen. Beetje bij beetje ontkiemen nu ook in Nederland al de meest fantastische ontwerpen. Met geweldige gevelbekleding die niet alleen heel duurzaam en extreem milieuverantwoord is. De prachtig afgewerkte panelen zorgen ook nog eens voor een uiterst elegante uitstraling.

Van vezel tot paneel

Fazawood is samengesteld uit Australisch Eucalyptus hardhout. Om precies te zijn: uit snoeihout en restsnippers bij zaagmolens. Voor Fazawood zelf is dus geen enkele boom gekapt en juist dát maakt het product zo revolutionair. Door de vezels onder hoge druk te persen en natuurlijke was toe te voegen ontstaat er een stevig, duurzaam en extreem milieupositief paneel zónder kunstmatige of chemische toevoegingen.

Van ontwerp tot resultaat

Fazawood biedt architecten een enorm mooie basis om mee te ontwerpen. Van klassiek en traditioneel tot strak en modern. De ontwerper bepaalt tot wat het uitgroeit en dé Nederlandse leverancier Plastica laat ter inspiratie graag meer zien.

Van creatief concept tot marketingmix

Plastica heeft een actieve communicatie- en marketingafdeling voor de promotie van de mooie selectie eigen merken. En wij vinden het super dat wij mogen bijspringen en aanvullen. Of het nu gaat om toffe klantcases, lekkere teksten of (zoals hier) een creatief concept. Samen zorgen we voor een stevig fundament voor de introductie van een nieuw brand.

fazawood growshttps://www.fazawood.nl/

X