coaching / copywriting / design

P van persoonlijk

OXP Advocaten is een gloednieuw advocatenkantoor dat het eens anders wil aanpakken. Niet de poeha en de prijzen van een groot Randstad-kantoor, wél de kwaliteit en kennis.

Mensenwerk

Arbeidsrecht is heel persoonlijk. Bij arbeidsrecht gaat het om regels en afspraken, maar ook om de toepassing daarvan, de vertaalslag naar de persoonlijke beleving van mensen. Als er iets gebeurt op het werk, als er iets verandert, dan raakt het de betrokkenen ook zelf. En dat geldt net zo goed voor de ondernemer, leidinggevende en HR-specialist als voor de werknemer. Jokelien en Melanie van OXP advocaten leggen daarom altijd een link tussen persoonlijke behoeften en zakelijke belangen.

En eigenlijk doet Rauwcost exact hetzelfde voor Jokelien en Melanie. Wat kenmerkt onze gezamenlijke aanpak? Wij zijn ondernemend én persoonlijk. We ondersteunen ‘on the job’, persoonlijk én proactief.Of het nu gaat om teksten voor de website, (schrijf)coaching bij presentaties en blogs of om ideeën voor en ondersteuning (copy & design) bij campagnes:

  • Concept & uitvoering campagne ‘Jaartje (er)bij’
  • Concept & uitvoering campagne ‘Happen naar de baas’
  • Concept & uitvoering campagne ‘Sparkling 2020’
  • Concept & uitvoering campagne ‘Jubileum 2022’

X