copywriting / storytelling

Voor de vakmedia

Inmiddels hebben we al een aardige collectie artikelen mogen schrijven voor de vakmedia in communicatie- en marketingland. Van Adformatie en Frankwatching tot Marketingfacts en Marketingtribune.

 

Zo schreven we in opdracht van PostNL bijvoorbeeld al over de impact van direct mail, neuromarketing en het vergroten van je campagnesucces.

 

De impact van direct mail anno 2021

We leven in een digitale wereld. We besturen de wasmachine met ons mobieltje, doen de boodschappen online en vergaderen via een beeldscherm. En daarom valt die persoonlijke post op de deurmat zo op. Direct mail heeft nog niets aan impact ingeboet, zo blijkt uit een recente benchmark door MetrixLab.

Afgelopen twee jaar is het leven door de corona-crisis wel extreem op digitaal gegaan. Aan de andere kant zien we in deze heftige tijd ook dat mensen en merken juist op een andere manier de verbinding zochten. Zo ontvingen meer mensen dan ooit tevoren een bloemetje via de voordeur en verrasten heel wat werkgevers hun thuiswerkers met een attentie via de brievenbus. Alleen maar digitaal communiceren schept immers toch een afstand.

Voor meer inzichten en inspiratie… lees de hele serie 😉

X